Bruk mobilen med Rikstoto

rikstoto mobileFor ikke altfor lang tid tilbake, var det fortsatt vanlig å levere inn Rikstoto-kuponger på din lokale spillekiosk. Mange likte å dra til spillekiosken da det også var muligheten til å slå av en prat med eieren eller personen som jobbet i kassa samtidig som man leverte inn kupongene. Selv om disse spillekioskene fortsatt eksisterer, så er det flere og flere av hestesportens entusiaster som bruker PC og nettsidene til Rikstoto for å legge inn innsatsen. Men i dag behøver du ikke en gang være hjemme foran PC-en eller i nærheten av spillekiosken for å levere inn din kupong slik at du får satset på dine favoritthester. Du kan nå benytte en app på telefonen eller på nettbrettet. Med appen kan du både legge inn innsatsen din, i tillegg til at du kan følge med på resultatene mens løpet pågår. Du får nesten like mye funksjonalitet på appen som du til nå har hatt på nettstedet til Rikstoto. Du kan både sjekke resultatene etter hvert som løpene pågår, eller du kan sjekke resultater tilbake i tid. Appen gir deg også oversikt over dine siste spill. I tillegg kan du sette på varsling på SMS om du får gevinst på spillekupongen din.

For den som liker hesteveddeløp er dette et glimrende tilbud som gjør at du ikke blir bundet til TV-skjermen for løpene på Bjerke eller i Drammen. Appen gir deg til og med oversikt over dagens løp på ParisVincennes. Det er i første omgang bare å fyre opp appen på mobilen eller på nettbrettet, så har du straks full oversikt over løpene. Funksjonalitet du får tilgang på fra mobiltelefonene eller nettbrettet er at du kan sjekke de siste 5 startene, du kan spille når du måtte ønske, du har full tilgang på resultatlistene en uke tilbake i tid, få med deg målfoto, sjekk odds og strykninger og du kan gå hele 8 dager tilbake i tid og finne ut om du har vunnet på noen av løpene. Du finner også direkte sendinger av løpene, og du kan følge varmingsinfo. Du behøver ikke gå glipp av Rikstoto-informasjon bare fordi du måtte ut på et ærend for kona akkurat når sendingene skulle starte.

Nett og mobil benytter samme spillekonto

Du trenger ikke tenke på at du trenger flere spillekontoer for å spille på nettsider og mobil-app. Du benytter det samme loginet begge steder, og all informasjonen finnes begge steder. Alle endringer du gjør ett sted, vil være synlig på det andre. Om du legger inn en innsats på nettstedet, kan du følge resultatet på mobilappen. Selv om du ikke er helt inne i hesteveddeløp og Rikstoto, så har du likevel mulighet for å spille og få en vinnersjanse. Da kan du benytte Lyntoto som gir deg mulighet til å satse uten å kjenne hestene. Når kupongen er levert inn, kan du følge med på mobilen og se at alle hestene du har satset pengene på vinner løpene sine den helgen.

lyntoto promotion image

Sjekk resultater og målfoto

Resultatlisten for hele siste uke får du enkelt opp på mobil-appen. Alt du trenger å vite er rett foran deg og tilgjengelig akkurat når du trenger det. Du finner raskt ut hvilke odds som gjelder, og eventuelt hvilke strykninger som gjelder. Er man ikke enig med resultatet fra et løp, kan man raskt ta en sjekk på målfoto, og få bekreftet at de sannsynligvis hadde bedre utsikt enn du hadde når de som er ansvarlige tok avgjørelsen.

Appen gir deg raskt oversikt over historikken

Du får raskt oversikt over de siste spillene dine på appen, og eventuelle premier. De siste 8 dagene med løpshistorikk er enkelt tilgjengelig fra appen og det er intuitivt å finne den frem. Du vil alltid ha tilgang til alle løpene uansett hvor du er. Du får tilgang til alt du trenger å vite på mobilappen enten fra en mobiltelefon eller fra et nettbrett. De mest spennende løpene kan du også følge fra appen.

Live løp på appen

Appen gir deg en unik mulighet til å følge løpene slik at du ikke går glipp av de mest spennende løpene. Selv om du ikke er i nærheten av TV-skjerm eller PC, kan du følge spenningen rett fra mobilen og umiddelbart få vite hva resultatet blir. På denne måten slipper man frustrasjonen med å vente til man kommer hjem for å sjekke resultatene. I stedet får du vite med en gang om du hadde satset riktig.

 

rikstoto mobile screenshot

Se alle resultatene på mobil-appen eller nettstedet